+90 (532) 342 36 01

Kiralık Guletler

Toplam 104 adet sonuç bulundu.

Kiralık Guletler

Tekne kiralama yapılırken dikkat edilmesi gerekenler. Tekne kiralama yapacak dostlarımızın dikkat etmesi gereken en önemli husus güvenebilecekleri bir şirketten tekne kiralamalarıdır. Internete kiralık tekne yazdığınızda önünüze sayfalarca bu işi yapan web sitesi gelir. Web sitesinden kiralama yapacağınız işletme bilinen bir firmamıdır, şirketmidir, bilinen bir adresi varmıdır, resmi bir işletmemidir, buna dikkat ediniz. Aldığınız fiyatlara göre çok düşük fiyat veren kişilere itibar etmeyiniz. Tur günü, geldiğinizde teknenizi bulamayabilirsiniz. Tabiki bu işi layıkı ile yapan meslektaşımız firmaları bu yazdıklarımızdan tenzi ediyoruz. Onlar zaten yıllardır bu işi gerektiği gibi dürüstçe yapan dostlarımızdır. Turunuz süresince kiralama yaptığınız şirketin arkanızda olduğunu hissetmelisiniz. Yaşanacak her türlü sorununuzda 7/24 acentanıza telefon ettiğinizde, yetkili kişilere ulaşabilmelisiniz ve sorununuz giderilmelidir. Kiralık Tekneler Bodrum.

Kiralık Guletler

Turunuz sırasında sizi acentanız en az birkaç defa aramalı bir sorun yaşayıp yaşamadığınızı sormalıdır. Tekne kiralaması yapan acenta seçebilmek çok önemlidir. Kiralık Tekneler Marmaris tekne yirmi yaşına gelmiştir, size suya indiği yıl çekilmiş fotoğraflarını göstererek, sitelerinde teknenin yaşınıda küçük yazarak kiralama yaparlar. Mavi tur yapma hayali ile teknenize geldiğinizde bir enkazla karşılaşırsınız, size bu kiralamayı yapan kişilerin resmi bir sıfatları olmadığı içinde, hakkınızı arayamaz dava edemezsiniz. Çünkü kiralama sırasında önünüze kiralama kurallarına uygun kiracıyı ve aynı zamanda tekne sahibinide koruyan  bir sözleşme metni vermedikleri için yapacak birşeyiniz kalmaz. Sizlerle yapacakları sözleşme üç ayaklı olmalıdır, bir taraf tekne sahibi kiralayan, ikinci taraf müşteri kiracı, üçüncü taraf sizinle tekne sahibi arasında olan, tekneyi kiralama yetkili acentadır.

Kiralık Guletler

Sizin bu üç ayaklı kiralama sözleşmenizi yapan ve turunuz süresince sözleşmenizde yazan her maddeyi uygulayan ve tüm sözleşmenin hukuk nezdinde arkasında olan acentanızdır. Kiralık Tekneler Yunan Adaları acentanızın tekne sahibinden alacağı küçük bir komisyondur, müşterisi siz olduğunuz içinde turunuz süresince sizin arkanızda olan ve lehinize bir duruş sergileyende acentanız olacaktır. Turunuz sırasında teknede personel ile yaşayacağınız her türlü sorunu 7/24 hizmet veren müşteri hizmetleri telefonumuzdan mutlaka bize bildirin. mümkünse personel ile muhatap olmayın acentanız sorunu halledecek personelinde size davranışı lehinize değişecektir. Kiralık Tekneler Göcek.

Kiralık Guletler

Dürüstçe yıllardır hizmet veren acentalar sizin en büyük güvencenizdir. Bu konuda gördükleri yaşadıkları çok şey vardır ve inanılmaz tecrübe sahibi firmalardır. Çünkü acenta sizi kaybederse çok şey kaybedecektir. Bu konuda güvenilir olarak kalabilmek acenta olarak itibarını koruyabilmek çok önemlidir. Kiralık Tekneler Fethiye.



Haber Bültenine Abone Olun